Tips voor je eerste bootcamples

Tips voor je eerste bootcamples

28-11-2017

En? Is je eerste proefles al ingepland of twijfel je nog? We kunnen ons voorstellen dat zo’n eerste bootcamples best spannend is. Bootcamp klinkt nou niet perse als een kopje thee op een terrasje. Maar wees niet bang, met deze tips weet je zeker dat jouw eerste les een succes wordt! En vergeet niet: bij ons is fun is net zo belangrijk als resultaat. HOOYAH!
  
1. Zorg dat je 1 á 1,5 uur van te voren niks meer hebt gegeten. Wil je weten wat je het beste voor en na een bootcamples kan eten? Lees dan deze blog.   
2. Trek de juiste kleding aan. Is het warm? Zorg dan voor luchtige kleding. Is het koud? Zorg dan voor laagjes. Regent het? Zorg voor een regenjackje.
3. Neem een flesje water mee en zorg dat je voor, tijdens en na de bootcamp voldoende drinkt.  
4. Wees niet bang dat je niet fit genoeg bent of voorschut staat. Tijdens een les is er voldoende tijd om te rusten of een stapje terug te doen. Maar onderschat jezelf ook niet, je kunt meer dan je denkt! En tenslotte; iedereen is begonnen met een eerste les!  
5. Just show up! Er zijn 100 redenen te verzinnen waarom je toch beter thuis kunt blijven. Gewoon gaan en we beloven je dat we je daarna voldaan naar huis sturen! 
   

Uiteindelijk is het gewoon een kwestie van ervaren en DOEN! Zien we je gauw? Plan hier je proefles.

Terug naar overzicht