Power up!

Power up!

04-01-2018

Begin dit jaar goed met dit ontbijt!

Schuif aan de kant, havermout – Quinoa is in town! Probeer dit quinoa-bowl recept voor een ultra-smakelijk, glutenvrij ontbijt

 

Genoeg gehad van de gebruikelijke eiwitpap als ontbijt? We hear you… Het blijkt dat de voedingsrijke krachtpatser, quinoa (uitgesproken als kie-noah), niet alleen meer voor salades is. Eigenlijk, wadminhen gekookt als pap, maakt quinoa een romig super ontbijt waarvan we denken dat het je huidige ontbijt kan overtreffen. Bekijk hieronder ons favoriete quinoa-bowl recept.

De consumptie van quinoa is de laatste tijd absoluut in populariteit gestegen, maar waarom is het nou zo goed? Nou, quinoa is een natuurlijk en glutenvrij ‘pseudo cereal’ dat al duizenden jaren in delen van Zuid-Amerika wordt gegeten. Het is een fantastische bron van de essentiële mineralen, fosfor (van belang voor het metabolisme) en mangaan (belangrijk voor de ontwikkeling van het metabolisme), en een behoorlijk goede bron van folaat, ijzer, zink, magnesium en vezels.

De smaak van quinoa is an sich vrij saai, dus we raden je aan om het met een ​​lepel van je favoriete eiwitpoeder te mengen om je quinoa-bowl op te vrolijken. Wij hebben de Active Women Superfood Blend geprobeerd – met een zorgvuldig geselecteerd assortiment natuurlijke superfoods om het uiterlijk van je haar, huid en nagels te verbeteren en te behouden, en boordevol vegan friendly eiwitten!

 

Quinoa-Bowl Recept - Quinoa Bowl Chocolade

 

Porties: 1

Ingrediënten voor een Quinoa-Bowl

toppings

Terug naar overzicht