Er is nu proteïnebier (met 21 gram eiwit) in Nederland te koop

Er is nu proteïnebier (met 21 gram eiwit) in Nederland te koop

16-06-2019

Bier én gains? Het kan!

Voor bierliefhebbers is de hemel officieel geopend. Niet meer die eeuwige eiwitshakes na een flinke trainingssessie, maar een lekker biertje met precies hetzelfde effect. Hoe dat kan? JoyBräu is een alcoholvrij biertje met maar liefst 21 gram eiwitten per flesje - dat is ongeveer net zoveel als een eiwitshake. Daarnaast telt één flesje slechts 135 calorieën en daarmee is het goed in te passen in je dieet of macro's.

 

image

 

Waar eerdere varianten, zoals Barbell Brew (lees: Barbell Brew is de eiwitshake onder de bieren) nog alcohol bevatten - wat nou niet bepaald bevorderend is voor je lichaam - is dat bij dit bier niet aan de orde. Volledig zonder schuldgevoel én kater een kratje achterover tikken met je vrienden? Dat kan! JoyBräu geeft het begrip ‘bierbuik’ in ieder geval een geheel nieuwe betekenis.

Het biermerk is sinds februari 2018 op de Duitse markt te verkrijgen en is zelfs de trotse winnaar van de FIBO Inovation & Trend Award 2018. Gelukkig voor ons is het biertje nu ook in Nederland te verkrijgen.

 

Bestellen kan hier. Zei er iemand feestje?

 

 

Terug naar overzicht